Összes rendezvényadventi játszóház

ADVENTI JÁTSZÓHÁZ A DE LA MOTTE – BEER-PALOTÁBAN

2013. dec. 15 - 2013. dec. 15

Hogyan élhetett advent idején, hogyan várhatta a karácsonyt több mint kétszáz esztendeje a jómódú patikus budai palotájában? December 15-én, vasárnap, délelőtt 10.00 és 13 óra között erről is hallhatnak kicsik és nagyok a De la Motte – Beer-palota (Budapest I., Dísz tér 15.).adventi játszóházában.

Vajon állított-e karácsonyfát, s ha igen, hogyan díszíthette fel a család a fenyőt? A mesedélelőttön ezt is megtudhatják azok a látogatók – kicsik és nagyok egyaránt - akik 2013. december 15-én, vasárnap, 10 és 13 óra között részt vesznek a az adventi játszóház-programon, melyet a budavári De la Motte – Beer-palotában rendezünk.

A gyermekek mesét hallgathatnak, karácsonyi játékokkal ismerkedhetnek a palota szalonjában. Szakavatott segítséggel, a felnőttekkel együtt készíthetnek papírból karácsonyfadíszeket. Aki kedvét leli benne, egyet fel is akaszthat a patikus fenyőfájára.

Minden kedves vendéget sok érdekes történettel, mesével, muzsikával és forró teával vár a De la Motte – Beer palota.

Tíz éves korig egy felnőtt kísérővel a belépés díjtalan.

További belépődíj egységesen 650 forint.

Tekintettel a palota korlátozott befogadóképességére, lehetőség szerint regisztrációt kérünk: telefon (11 - 19 óráig): +36 1 202 1967, e-mail: delamotte-beer@forsterkozpont.hu

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a bejegyzés alatt található hozzászólási lehetőséget adó mezőben elküldhetik élményeiket, megjegyzéseiket a rendezvényről. Kíváncsian várjuk észrevételeiket, és építő javaslataikat a programmal kapcsolatosan.

Kérjük, kedveljék a rendezvényt a De la Motte - Beer-palota facebook-oldalán is! 

Látogatói kommentárok

Nincsen még kommentár.

Név:

Email:

URL:

Jegyezz meg!

Értesítsen, ha újabb kommentár érkezik!

Írja be az alábbi képen látható szöveget: