A hosszú hétvégén látogasson el kastélyainkba!

2012. ápr. 23, - 02:29 du.

Kastélyainkba, műemlékeinkbe a hosszú hétvége minden napján  szeretettel hívjuk, várjuk vendégeinket!

Nyitvatartási idő az ünnepi hétvégén: április 28-tól május 1-ig 10.00 és 18.00 óra között. Történeti házaink tárlatvezetésekkel, művelődéstörténeti érdekességekkel és tavaszi szépségben pompázó parkokkal, történeti kertekkel várják a látogatókat. Külön fehívjuk figyelmüket két különleges programsorozatra:

A füzérradványi Károlyi-kastély gazdag hétvégi programjának, a IV. Nemzetközi vadételfőző verseny és vadásznapnak a programját az oldalunkon külön cikkben olvashatják >>>.
Azok pedig, akik a Közép-Dunántúlon keresnek felüdülést szombat-vasárnapra, ajánljuk Dég felkeresését. Dégen az egyik legszebb klasszicista kastélyunknak, a Pollack Mihály tervezte Festetics-kastélynak és kastélyparkjának, Magyarország egyik legnagyobb szabású és leglátványosabb tájképi kertjének a megtekintése mellett részt vehetnek a II. Dégi Medvehagyma és Helyi Termék Fesztiválon. A fesztivál sokszínű programjában erdei medvehagyma-túra, harcművészeti bemutató, népzenei és népi tánc, kutyabemutató programok mellett bálak, főzőprogramok, kézműves foglalkozások, kiállítás és vásár, mulató programok várják a vendégeket. A részletes programot itt tekinthetik meg >>>

Érdemes eljönni hozzánk! Szeressék és óvják a műemlékeket!

Látogatói kommentárok

Név:

Email:

URL:

Jegyezz meg!

Értesítsen, ha újabb kommentár érkezik!

Írja be az alábbi képen látható szöveget: