Karácsonyi ajándék a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága kiadványaiból

2011. nov. 30, - 01:20 du.

 

A karácsonyi ajándékaikat ezen a hétvégén a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága kiadványainak választékából a „15. Antik Enteriőr" kiállításon is megvásárolhatják, amely 2011. december 1 - 4- ig zajlik a Néprajzi Múzeumban.

 

ANTIK ENTERIŐR KIÁLLÍTÁS 2011A neves kiállítás és vásár immár 15. alkalommal kerül megrendezésre, és a jubileumra a szervezők több nonprofit szervezetet és intézményt is meghívtak, így a Műemlékek Nemzeti Gondnokságát is. Az eseményen lehetőséget kapunk arra, hogy a kiállítás közönségének bemutathassuk az általunk gondozott műemlékeket, különös tekintettel a történeti bútorokkal és műtárgyakkal már berendezett kastélyokra, közöttük Magyarország legszebb műemlékére, a fertődi Esterházy-kastélyra.

 

 

Szívesen látjuk vendégeinket a kiállításon!A történeti enteriőrként berendezett sarokban a látogató nem csupán műemlékekkel ismerkedhet, de kiválaszthatja a történelmet, a történeti helyszíneket kedvelő családtagjainak, barátainak, ismerőseinek szánt ajándékokat is a karácsonyfa alá. A Nemzeti Gondnokság ugyanis gazdag és színvonalas kiadványválasztékkal, képeslapokkal várja a kiállítás látogatóit ezen a hétvégén, és kastély-bérlet is váltható a standon, akár ajándékba is, amelynek birtokában a kártya tulajdonosa egy éven át ingyenesen megtekintheti számos műemlékünket. Bizonyos összeg feletti vásárlás esetén a szervezők kérésére beszámítjuk a belépőjegy árának bizonyos részét, vagy egészét. Vendégeink különös figyelmébe ajánljuk Dr. Bakay Kornél professzor „Somogyvár, Szent Egyed-monostor" c. nemrégiben megjelent kötetét, mely harminc év kutatási munkáját foglalja össze hazánk egyik legjelentősebb történelmi emlékhelyéről.


Információk látogatóknak:

A kiállítás helyszíne:
Néprajzi Múzeum, 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12.

Nyitva tartás 2011. december 1-4-ig, 10:00-19:00 óráig

Belépőjegy: 1500,-
Nyugdíjasoknak: 1000,-
Diákoknak: 1000,-
Kedvezményes belépő: 1200,-

A kiállítás tematikája:
Bútorok, festmények, órák, csillárok, grafikák, porcelánok, dísztárgyak, játékok, szobrok, drágakövek, képeslapok, szőnyegek, ezüsttárgyak, képkeretek, technikai régiségek, ékszerek, könyvek, textíliák, érmék, metszetek, térképek, értékpapírok, néprajzi tárgyak, üvegtárgyak, fegyverek, nyomatok, tárgyrestaurálás

További információk: www.antikenterior.hu 

 

Kiadványaink kínálata a kiállításon

Látogatói kommentárok

Név:

Email:

URL:

Jegyezz meg!

Értesítsen, ha újabb kommentár érkezik!

Írja be az alábbi képen látható szöveget: