25 db trófeával bővült az Ozorai Pipo-vár Almásy László kiállítása

2011. szep. 14, - 10:07 de.
Hegedűs László albertirsai építőipari kivitelező vállalkozó jóvoltából 25 db trófeával bővült az Ozorai Pipo-vár Almásy László kiállítása. Az adományozó, akinek a hobbyja a vadászat, egyéni turistaként látogatott el az ozorai várba.
Az érdekes és színvonalas kiállítás olyannyira elnyerte a tetszését, hogy úgy gondolta, trófeáinak itt méltó helyet talált. Vadászatai során kétszer járt Afrikában. Tanzániában és Dél-Afrikában is vadászott, a trófeák, amelyeket az intézménynek felajánlott, innen származnak. A trófeák között javarészt különböző antilopfajták vannak (mint például a nehezen elejthető nagy kudu), de kafferbivaly trófea is helyet kapott köztük, gazdagítva az Almásy kiállítás anyagát.
Manapság a bürokrácia miatt az adományozás folyamata sem egyszerű, de miután mindkét fél, a fogadó és az adományozó is megfelelően állt a történtekhez, rövid időn belül létrejött a megállapodás. A trófeák már a látogatók, a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága és az adományozó megelégedésére, méltó helyükön várják az érdeklődőket. A Műemlékek Nemzeti Gondnoksága és az Ozorai Pipo-vár nagyra értékelte a kezdeményezést és ezúton is szeretné kifejezni köszönetét Hegedűs Lászlónak, aki kifejezte reményét, hogy példamutatása másban is feléleszti, növeli az adományozási kedvet.
Látogatói kommentárok

Név:

Email:

URL:

Jegyezz meg!

Értesítsen, ha újabb kommentár érkezik!

Írja be az alábbi képen látható szöveget: